Patos ve Cipso alan milyonlarca kişi Coca-Cola kazanıyor

Patos ve Cipso alan milyonlarca kişi Coca-Cola kazanıyor

Cips al, Coca-Cola kazan
Patos ve Cipso lezzete lezzet katan bir kampanyayla cips severleri sevindiriyor. Doğuş Çay ve Gıda’nın Coca-Cola ile gerçekleştirdiği iş birliği çerçevesinde Patos ve Cipso ürünlerinden satın alan cips severler 200 mililitrelik kutu Coca-Cola ürünlerini kazanma fırsatı yakalıyor. Kampanya için Ali Taran Creative Workshop tarafından hazırlanan reklam filmi de ekranlarda yer almaya başladı. 
 
 
Doğuş Çay ve Gıda, cipste güçlü kampanyalarla tüketicisini sevindirmeye devam ediyor. Tüketicilerin vazgeçilmez ikilisi cips ve kola, Doğuş Çay ve Gıda ile Coca-Cola’nın işbirliğinde Patos ve Cipso paketlerinde buluşuyor. Ali Taran Creative Workshop tarafından hazırlanan reklam filmiyle de desteklenen kampanyada Cipso veya Patos satın alanlar 200 mililitrelik kutu Coca-Cola, Coca-Cola Light, Coca-Cola Zero, Fanta veya Sprite kazanma şansı elde ediyor. 
 
Paketlerin içinden çıkacak milyonlarca hediye ürün kartını kampanya dahilindeki satış noktalarına getiren tüketiciler kutu Coca-Cola’lara sahip olabilecekler. Patos ve Cipso’nun ‘Aile Plus’(1,5TL) ve ‘Süper Boy’(2,5TL) paketleri için geçerli olan kampanya 18 Ağustos 2014 tarihine kadar devam edecek.
 
İzleyicilerde merak uyandıran reklam filminde, cips ve kolanın lezzetli birlikteliğine vurgu yapılırken, kampanya detaylarına da yer veriliyor. 
 
TV ekranlarında izlenmeye başlanan reklam filmi, sosyal medyada da yayınlanıyor.  
 
 
Reklam Kampanyası Künyesi
 
Kampanya Adı: Patos ve Cipso‘larda Milyonlarca Coca-Cola, Fanta , Sprite Hediye!
 
Marka: PATOS-CİPSO / COCA- COLA
 
Reklamveren: Harika Karakan Batallı, Birben Aytemir, Mustafa Daral, Özge Yazıcılar, Güçlü Karakan
 
Reklam Ajansı: ATCW
 
Prodüksiyon Şirketi: ATLANTİK
 
Yönetmen: Aksel Özcan
 
Medya Planlama: SPEED Medya
 
Kullanılan Mecralar: TV
 

Bunları Kaçırma

Yeni Başladı

Sıcak Haber

Yeni Açıklandı