TradeAll TR Pay Senedi Çekilişi ile iPhone 15 Pro Max Kazan!
TradeAll TR Çekilişi ile yeni yılda iPhone 15 Pro Max, iPad 10 ve Apple Watch 9 kazanma fırsatı 29 Aralık 2023 akşamı sona erdi. Çekiliş yapıldı, sonuçlar açıklandı.
Ak Yatırım ürünlerinden TradeAll TR kullanımına özel düzenlenen çekilişe; TradeAll TR Masaüstü, TradeAll TR Mobil, TradeAll TR Web ile katılım sağlamak mümkün. TradeAll TR üzerinden yapılacak işlemlerle çekilişe katılmak için son gün 29 Aralık.
Ak Yatırım TradeAll TR Çekilişinde katılımlar nasıl olacak? TradeAll TR Çekilişi ne zaman? TradeAll TR Çekiliş sonuçları ne zaman ilan edilecek? Sınırları Aşan Çekiliş detayları açıklamalarda..
TradeAll TR Çekilişine Nasıl Katılırım?
Ak Yatırım şubelerine tanımlı müşteriler, TradeAll TR üzerinden gerçekleştirecekleri yurtiçi pay piyasası işlemleri ile yapacakları her 500.000 TL işlem hacmi karşılığında 1 çekiliş hakkı kazanabilirler.
Çekiliş dönemi boyunca TradeAll TR Masaüstü, TradeAll TR Mobil veya TradeAll TR Web işlemleriyle oluşan müşteri işlem hacmine göre toplamda en fazla 100 çekiliş hakkı kazanılabilir.
TradeAll TR Çekilişi Ne Zaman Yapılacak?
TradeAll TR Çekilişi 9 Ocak 2024 tarihinde noter huzurunda yapıldı.
TradeAll TR Çekiliş Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
TradeAll TR Çekilişi ile 15 kişi iPhone 15 Pro Max 256 GB (76.999 TL), 15 kişi iPad 10. Nesil Wİ-Fİ 64 GB (16.270 TL), 15 kişi Apple Watch Series 9 GPS 41 MM Alüminyum (14.999 TL) kazanacak.
Bunları Kaçırma
Ak Yatırım TradeAll TR Çekilişi : Toplam 45 Hediye
*
Hediye görselleri, bilgiler, piyasa değeri ve veraset intikal vergisi tutarı fikir
edinme amaçlı olup, farklılık gösterebilir.
Katılım Koşulları
Bu kampanya Milli Piyango İdaresi'nin 26.10.2023 tarih ve E-58259698-255.01.02-45810 sayılı izni Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından düzenlenen bu kampanyada 01.11.2023 (Saat 00.01) - 29.12.2023 (Saat 23.59) kampanya tarihleri arasında Ak Yatırım TradeAll TR ürününün tanıtımını yapmak ve kullanılmasının teşvik edilmesi ...amacıyla, TradeAll TR Masaüstü, TradeAll TR Mobil, TradeAll TR Web üzerinden yurtiçi pay piyasası işlemi gerçekleştiren Ak Yatırım şubelerine tanımlı müşterilere, gerçekleştirecekleri her 500.000 TL işlem hacmi karşılığında 1 çekiliş hakkı verilecektir. Müşteri işlem hacimleri T.C. kimlik numarası bazında toplanacaktır. Birden fazla Ak Yatırım hesabından işlem yapan müşterilerin kişi bazında işlem hacimleri bu hesaplamaya dahil edilecek olup her katılımcının kampanyaya katılımı 100 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. İkramiye olarak, 15 kişi 76.999 TL değerinde Iphone 15 Pro Max 256 GB “Hat ve Kart Hariçtir.”, 15 kişi 16.270 TL değerinde Ipad 10. Nesil Wİ-Fİ 64 GB, 15 kişi 14.999 TL değerinde Apple Watch Series 9GPS 41 mm Alüminyum ikramiyesi kazanacaktır. Çekiliş 09.01.2024 tarihinde saat 10.00’ da Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti., Atakent Mah. 221 Sok. Rota Office No: 3A D: 16 Küçükçekmece/İstanbul adresinde yapılacaktır. Kazanan talihliler 11.01.2024 tarihli Akşam Gazetesinde duyurulacaktır. 26.01.2024 tarihine kadar başvurmayan asillerle, 10.02.2024 tarihine kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri teslim edilmez. Tüm katılımlarda Telefon no, Ad-Soyad bilgilerinden herhangi birinin eksik olması halinde çekiliş hakkı verilmeyecektir. Kampanya bireysel hesap sahiplerine yöneliktir. Kurumsal hesap sahipleri kampanyaya katılamaz. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri, eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kampanyaya, Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. Kampanyaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılacaktır.