Garanti BBVA Emeklilik BES ve Çocuklara BES Çekilişi
Garanti BBVA Emeklilik Çekilişi 100.000 TL değerinde Boyner hediye çeki kazandırıyor! Garanti BBVA Emeklilik ile BES ve Çocuklara BES yaptıranlara özel çekiliş detayları açıklamalarda.. Garanti BBVA Emeklilik BES ve Çocuklara BES Çekilişinde katılımlar nasıl olacak? Garanti BBVA Emeklilik Çekilişi ne zaman? Garanti BBVA Emeklilik Çekiliş sonuçları ne zaman ilan edilecek?
Garanti BBVA Emeklilik Çekilişi, Güncel Durum
Garanti BBVA Emeklilik Çekilişi için katılımlar 01 Temmuz 2025 tarihinde başladı, 31 Ağustos 2025 tarihinde sona erdi. Garanti BBVA Emeklilik Çekilişi 29 Eylül 2025 tarihinde yapıldı. Garanti BBVA Emeklilik Çekiliş Sonuçları 03 Ekim 2025 tarihinde açıklandı. Çekiliş sonuçlarını kampanya sonuç sayfamızda bulabilirsiniz.
Garanti BBVA Emeklilik Çekilişine Nasıl Katılırım?
100.000 TL Boyner Hediye Çeki kazandıran çekiliş katılımları Garanti BBVA Emeklilik dijital kanallarında..
Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA Emeklilik Mobil veya Garanti BBVA Emeklilik internet sitesi üzerinden üzerinden BES veya Çocuklara BES sözleşmesi başlatıp en az 1 katkı payı ödemesini tamamlayarak çekilişe katılabilirsiniz.
Garanti BBVA Emeklilik Çekilişi ile Verilecek Hediyeler
20 Adet Boyner Hediye Çeki 100 Bin TL değerinde (Birim fiyatı: 100.000 ₺, ödenecek veraset intikal vergisi 9.332 ₺)
Hediyelerin değeri ve veraset intikal vergisi tutarı izin başvurusu yapıldığı dönem dikkate alınarak bilgi amaçlı yazılmıştır, güncel değerler farklılık gösterebilir.
Bunları Kaçırma
Garanti BBVA Emeklilik Çekilişi Eylül 2025 : Toplam 20 Hediye
*
Hediye görselleri, bilgiler, piyasa değeri ve veraset intikal vergisi tutarı fikir
edinme amaçlı olup, farklılık gösterebilir.
Katılım Koşulları
Kampanya 1 Temmuz (00:01) 2025-31 Ağustos (23:59) 2025 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanya tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA Emeklilik Mobil veya Garanti BBVA Emeklilik web sitesi (bundan sonra Kampanya metninde “dijital kanallar” olarak ifade edilecektir.) üzerinden BES sözleşmesi başlatanlar veya 18 yaş altı Çocuklara yönelik BES sözleşmesi başlatan sözl ...eşmeye tanımlı veli/vasi çekiliş hakkı elde edecektir.
Kampanyaya katılım için, 1 Temmuz (00:01) 2025-31 Ağustos (23:59) 2025 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA Emeklilik Mobil veya Garanti BBVA Emeklilik web sitesi üzerinden BES veya Çocuklara BES başlatan müşterilerin bireysel emeklilik sözleşmeleri için Kampanya döneminde en az 1 katkı payı ödemesini kredi kartından veya banka hesabından gerçekleştirmesi yani sözleşmenin tahsilat provizyon aşamasına gelmesi gerekmektedir.
Kampanya tarihleri arasında yeni sözleşme başlatılan her kişi/çocuk için çekilişe katılım hakkı kazanılır. Çekilişe katılım hakkı sözleşme başlattıkları kişi/çocuk için Kampanya dönemi boyunca 1 (bir) adet ile sınırlıdır. (Örneğin Kampanya tarihleri arasında iki çocuğu için sözleşme başlatan veli/vasi, 2 (iki) adet katılım hakkı kazanır. Kampanya tarihleri arasında bir çocuğu için birden fazla sözleşme başlatan veli/vasi ise çekilişe 1 (bir) adet katılım hakkı kazanır. Kampanyaya katılım sağlayacak kişi sözleşmeyi ilk başlatan kişidir.)
BES sözleşmelerinde ödeyen ile katılımcının aynı olmadığı durumlarda çekiliş hakkı katılımcıya aittir. Çocuklara yönelik BES sözleşmelerinde ödeyen ile veli/vasinin aynı olmadığı durumlarda çekiliş hakkı sözleşmeye tanımlı veliye/vasiye aittir.
Kampanya tarihleri arasında dijital kanallar üzerinden başvurusunu ileten ancak sözleşme düzenleme işlemleri tamamlanamayan müşteriler, 10.09.2025 (17:00) tarihine kadar Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından gerçekleştirilecek aramada sesli onay ile BES sözleşmesi işlemlerini tamamlayarak onaylatması durumunda Kampanyaya dahil olabilecektir.
18.09.2025 tarihine kadar cayma, erken çıkış yapılan sözleşmeler Kampanyadan yararlanamayacaktır. Çekiliş hakkı elde edilebilmesi için sözleşmelerin 18.09.2025 tarihinde aktif ve tahsilat / provizyon durumunda olması gerekmektedir.
Çekiliş; 29.09.2025 tarihinde saat 11.00’da, U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.’nin (U2 Tanıtım) Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No: 4- A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.
Kampanya, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 24.06.2025 tarihli E-58259698-255.01.02-74274 sayılı izni ile düzenlenmektedir.
1 Temmuz (00:01) 2025- 31 Ağustos (23:59) 2025 tarihleri arasında düzenlenecek kampanyanın 29.09.2025 tarihinde gerçekleşecek çekilişi sonucunda 20 kişi 100.000 TL değerinde Boyner Hediye Çeki ikramiyesi kazanacaktır. Hediye çekleri 30.06.2026 tarihine kadar www.boyner.com.tr, Boyner mobil uygulaması ve Boyner fiziki mağazalarında kullanılabilir. Talihliden başkası tarafından kullanılamaz, nakde çevrilemez. Kazanan talihliler; 03.10.2025 tarihinde Türkiye Gazetesi’nde ilan edilecektir. Çekilişten sonra 20 asil ve 20 yedek talihlilerin Kampanya katılımı esnasında belirttikleri adreslerine MPİ kuralı gereği bilgilendirme amacıyla U2 tarafından taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır.
Postada meydana gelen gecikmelerden Garanti BBVA Emeklilik sorumlu tutulamaz.
Kampanya bireysel katılımcılara yöneliktir. Tüzel kişiler Kampanyaya katılamaz.
Ad, soyad ve sözleşme numarası bilgilerinden herhangi biri eksik olan katılımcılara çekiliş hakkı verilmeyecektir.
Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir.
Kampanyaya katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve geçerliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır.
Bir kişi, birden fazla ikramiye kazanamaz.
Kazanan asil talihliler ödüllerini almak için 18.10.2025 tarihi 18:00’a kadar, yedek talihliler ise 02.11.2025 tarihi 18:00’a kadar kimlik fotokopisi ve iletişim bilgileri (adres ve telefon numarası) ile birlikte info@u2.com.tr mail adresine ya da U2 Tanıtım’ın adresine (Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4- A Beyoğlu İstanbul) şahsen başvurmaları ve istenecek belgeleri eksiksiz şekilde teslim etmeleri halinde ödüllerini almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar başvuru yapmayan talihliler ikramiyelerini alamazlar.
Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş. çalışanları, T. Garanti Bankası A.Ş. ve iştirakleri çalışanları, U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler Kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. İlgili çalışanların eşlerinin çocukları adına BES Sözleşmesi başlatmaları durumunda eşleri çekilişe katılabilecek olup, sözleşmede tanımlı veli/vasi, çalışanlardan biri olursa çekilişe katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri teslim edilmez.
Ödüllerin kullanımı sırasında talihlilerin veya yanlarındaki diğer kişilerin başına gelebilecek herhangi bir olaydan Garanti BBVA Emeklilik sorumlu değildir.
Talihliler tarafından kaynaklanan gecikmelerden Garanti BBVA Emeklilik sorumlu değildir.
Bu çekilişlere katılan herkes, yukarıdaki Kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.
Bu Kampanya 3.000 TL ve 8.000 TL bonus ek fayda ve Katkı Payı Artış kampanyaları ile birleştirilebilir.
Harici ilgili tarihler arasında geçerli diğer kampanyalar ile birleştirilemez.
Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş’nin mücbir sebep durumunda MPİ’nin onayı ile Kampanya koşulları ile ilgili değişiklik yapma hakkı saklıdır.