Getir Yeni Yıl Çekilişi ile 100 Kişi iPhone 15 Kazandı!
Getir iPhone Çekilişi yeni yılda 100 kişi iPhone 15 kazandı. Çekiliş sonuçları 1 Şubat'ta ilan edildi.
Getir Çekilişi ile iPhone 15 kazanan 100 şanslı kişiden biri olmak için son katılım tarihi 8 Ocak.
Getir market, yemek, su ve çarşı siparişleriye çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler neler?
Getir iPhone 15 Yeni Yıl Çekilişinde katılımlar nasıl olacak? Getir iPhone Çekilişi ne zaman? Getir iPhone Çekiliş sonuçları ne zaman ilan edilecek? Çekiliş detayları açıklamalarda..
Getir 100 iPhone Çekilişine Nasıl Katılırım?
Getir, GetirSu, GetirYemek, GetirÇarşı veya GetirBüyük alışverişlerinizde tek seferde 50 TL ve katları tutarında ürünü sepetinize ekledikten sonra ‘‘Sipariş Ver’’ aşamasında “Getir iPhone Kampanyası”nı seçip katılım onayı vererek siparişinizi tamamladığınızda çekilişe katılım sağlamış olursunuz.
Sipariş tutarınızdaki her 50 TL ve katları için 1 çekiliş hakkı kazanırsınız.
Getir 100 iPhone Çekilişinde Dikkat Edilmesi Gerekenler Neler?
Getir Yeni Yıl iPhone Çekilişine katılım sağlayabilmek için öncelikle Getir uygulaması veya www.getir.com internet sitesinden ad-soyad-adres-telefon bilgilerinizle birlikte üyelik oluşturmanız ve kullanıcı bilgilerindeki ad-soyad ile TC kimlik bilgilerinizin aynı olması gerekir.
Getir 100 iPhone Çekilişi Ne Zaman Yapılacak?
Getir Çekilişi 26 Ocak 2024 tarihinde noter huzurunda yapıldı.
Getir 100 iPhone Çekiliş Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
*
Hediye görselleri, bilgiler, piyasa değeri ve veraset intikal vergisi tutarı fikir
edinme amaçlı olup, farklılık gösterebilir.
Katılım Koşulları
Bu kampanya Getir Perakende Lojistik A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 05.12.2023 tarihli ve E-58259698-255.01.02-48204 sayılı izni ile 08.12.2023 (Saat:09:00)- 08.01.2024 (Saat:23:59) tarihleri arasında düzenlenmektedir. Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde Getir uygulamasını IOS veya Android telefonlarına indirip veya www.getir.com (ücretsiz) internet s ...itesi üzerinden ad-soyad-adres-telefon bilgileriyle üye olduktan sonra Getir, GetirBüyük, GetirYemek, GetirÇarşı veya GetirSu üzerinden tek seferde 50 TL ve katları tutarında (her 50 TL için 1 çekiliş hakkı) yaptıkları alışverişin ödemesi esnasında Getir iPhone kampanyasını seçerek, kampanyaya katılım onayı verip siparişini tamamlayanlar çekilişe katılacaktır. Ad-soyad, telefon no bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Kampanya sonunda yapılacak çekilişte 100 kişi Apple iPhone 15 128 GB (birim değeri: ₺49.999) ikramiyesi kazanacaktır. Çekiliş 26.01.2024 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 1.02.2024 tarihinde Takvim Gazetesi’nde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Getir Perakende Lojistik A.Ş. sorumlu tutulamaz. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir. Asil talihliler 16.02.2024, yedek talihliler ise 2.03.2024 tarihine kadar kimlik fotokopileri ve iletişim bilgileri ile info@u2.com.tr mail adresine ya da U2 Tanıtım’ın yukarıda belirtilen adresine şahsen başvurmaları ve istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmeleri halinde ikramiyelerini almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar başvuru yapmayan ve istenilen belgeleri teslim etmeyen talihliler ikramiyelerini alamazlar. Kampanya Getir, GetirBüyük, GetirYemek, GetirÇarşı veya GetirSu siparişlerinde geçerlidir. Kampanyaya sadece Getir uygulaması üzerinden online ödeme ile yapılan alışverişler dahildir. Kapıda ödeme ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. Kampanya tarihleri arasında verdiği siparişi iptal ya da iade edenlerin çekiliş hakkı da iptal edilecektir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kazanılan hak devredilemez, nakde çevrilemez. Bu çekilişe Getir Perakende Lojistik A.Ş. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. KDV ve ÖTV dışında tüm vergi ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.
Kampanyadan faydalanabilmek için Minimum Sepet tutarı koşulunu sağlaman gerekmektedir.
Görseller temsilidir.