Sevgi Kareleri Yarışması

Sevgi Kareleri Yarışması

Fotopya ve Yaratıcı Çocuklar Derneği işbirliğince bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan Kareler Fotoğraf Yarışması geri sayıma başladı

Optimum Outlet, Optimum, Kozzy ve Piazza Alışveriş Merkezleri, fotoğraf sanatı portalı Fotopya ve Yaratıcı Çocuklar Derneği işbirliğince bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan Kareler Fotoğraf Yarışması için geri sayıma başladı! Yarışma sonucunda belirlenen 69 fotoğrafçıya toplamda 22 bin 650 TL’lik ödül takdim edilecek. 


Türkiye’nin dört bir yanından tüm fotoğraf tutkunlarının katılabileceği yarışmaya 21 Nisan 2017 tarihine kadar www.fotopya.com adresinden başvuru yapılabilecek. Sevgiyi en iyi anlatan fotoğraflar İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Samsun, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Optimum, Piazza ve Kozzy markalı Alışveriş Merkezleri’nde sergilenirken, fotoğraf sahipleri de birbirinden değerli hediyeler kazanacak.


Bunları Kaçırma

Katılım Koşulları

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. bünyesindeki Optimum Outlet, Optimum, Kozzy ve Piazza Alışveriş Merkezleri, fotoğraf sanatı portalı Fotopya ve Yaratıcı Çocuklar Derneği işbirliğince bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan Kareler Fotoğraf Yarışması için geri sayıma başladı. Bu seneki konusu “Sevgi Kareleri” olarak belirlenen yarışmada sevginin önemi bir kez daha hatırlatılacak. Sevgiyi anlatan fotoğraflarla yarışmaya katılanlar, birbirinden değerli ödüllerin de sahibi olacak.Geleceğin fotoğraf sanatçılarını keşfetmek, çocukları fotoğraf sanatına özendirerek onların duygu ve düşüncelerini fotoğraf yoluyla da özgürce ifade etmelerini sağlamak amacıyla Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. bünyesindeki Optimum Outlet, Kozzy ve Piazza Alışveriş Merkezleri, fotoğraf sanatı portalı Fotopya ve Yaratıcı Çocuklar Derneği işbirliği ile düzenlen “Sevgi Kareleri Fotoğraf Yarışması” sevgiyi en güzel anlatabilecek fotoğrafçıları bekliyor. Türkiye’nin dört bir yanından tüm fotoğraf tutkunlarının katılabileceği yarışmaya 21 Nisan 2017 tarihine kadar www.fotopya.com adresinden başvuru yapılabilecek. Sevgiyi en iyi anlatan fotoğraflar İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Samsun, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Optimum, Piazza ve Kozzy markalı Alışveriş Merkezleri’nde sergilenirken, fotoğraf sahipleri de birbirinden değerli hediyeler kazanacak.

Gündem “Sevgi Kareleri” ile değişecek

Son dönemde medya ve sosyal çevrelerdeki gündem genellikle savaşlar, güvenlik ve yaşam koşulları gibi konulardan oluşuyor. Rönesans Gayrimenkul bünyesindeki alışveriş merkezleri, Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Fotopya Fotoğraf Sanatı Portalı’nın Kareler Fotoğraf Yarışması’nın bu seneki konusunu “Sevgi Kareleri” olarak belirlemesindeki sebep ise sevgi olgusunun önemine dikkat çekmek.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. bünyesindeki Optimum Outlet, Kozzy ve Piazza Alışveriş Merkezleri, Fotopya ve Yaratıcı Çocuklar Derneği işbirliğince düzenlenen “Sevgi Kareleri Fotoğraf Yarışması”nın kazananları 8 Mayıs 2017 tarihinde yarışmanın akademik ekipten oluşan jürisi tarafından belirlenecek. Yarışma sonucunda belirlenen 69 fotoğrafçıya toplamda 22 bin 650 TL’lik ödül takdim edilecek. Kazanan eserler de Rönesans Gayrimenkul çatısı altında İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Samsun, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Optimum, Piazza ve Kozzy markalı Alışveriş Merkezleri’nde sergilenecek.

Tüm Çekilişler

Magnum Çekilişi 2025

5 ay 25.670.000 ₺ 65 ₺

Indomie Nissan Çekilişi

5 ay 6.844.625 ₺ 13 ₺

Kulesite Tesla Çekilişi

2 ay 1.866.203 ₺ 1.000 ₺

Yataş Çekilişi 2025

1 ay 8.100.000 ₺ 24.990 ₺

Çitlekçi Togg Çekilişi

1 ay 49.290.000 ₺ 500 ₺

Önemli Bilgiler

13-02-2017

21-04-2017

08-05-2017

0 ₺

Kampanya Kalan Süre

Kampanya Sonuçlanmıştır